Jelenlegi hely

Most az iskolások mutathatnak példát!

A mostani diákság egy része már egy példamutató generáció, akiknek természetes a fenntartható életmód, a környezettudatosság. Éppen ezért őket hívja segítségül a 100%-ban megújuló energiával működő Katica Tanya, hogy mutassák meg, mit tesznek a környezetért, a fenntartható működésért.

Pályázatot hirdetnek iskolák, osztályok között, hogy maximum 3 perces mozgókép formátumban (kisfilm, ppt, prezi, animáció stb.) mutassák be, milyen fenntartható, zöld, környezettudatos, öko stb. tevékenységet folytatnak az iskolában. A pályamunkákat május 31-ig várják és a közösségi csatornákon fogja bemutatni a Katica Tanya, hogy ezzel ösztönözzék az iskolákat, családokat, gyerekeket és közösségeket a fenntartható működésre.

Egy iskolából több osztály, csapat is pályázhat, akár ugyanazt a környezettudatos tevékenységet is bemutatva. Természetesen győztest is fognak hirdetni, a fődíj nem más, mint 30 diák és két kísérő számára egy osztálykirándulás a Katica Tanyán belépővel, szállássalés étkezéssel.Bővebb információ és jelentkezés: https://katicatanya.hu/iskolapalyazat