Jelenlegi hely

Táborok

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Lovas tábor

Lovas tábor

A vakáció kezdetét követően, június harmadik hetétől, az El-Vándorló Lovastanya szeretettel várja azokat a 10-14 éves lóbarát gyerekeket, akik szeretnék megtapasztalni a lovaglás élményét, akik meg akarnak tanulni lovagolni, vagy fejleszteni szeretnék a már meglévő lovas tudásukat békés, hidegvérű, gyermekekhez szoktatott, különböző méretű és tudásszintű lovainkon.

Majdnem legótábor

Majdnem legótábor

Miért csak "majdnem" legótábor? Mert nem csak legózni fogunk egész nap, hiszen nem zárhatjuk a négy fal közé a gyermekeket.
Továbbá nem szeretnénk a gyártó cég lelkivilágába gázolni azzal, hogy használjuk a nevüket! :-)

Kerékpár tábor

Kerékpár tábor

A 2015-ös napközis kerékpáros tábor Nyíregyházán nagyon tetszett a táborozóknak, ezért 2016-ban ismét szervezünk egyet, ahova szeretettel várjuk kerékpározni szerető gyermekét.  Sajnos emberi erőforrások szűke miatt, idén nyáron csak egy héten lesz bringatábor, de két másik héten Legótábort is szervezünk, amiről a kockaepitotabor.hu oldalon tájékozódhatnak.

Gokartsuli Nyíregyházán

Gokartsuli Nyíregyházán

Jó lenne ha a nyári szünet Önnek is pihenéssel telhetne? Gyermekét nem tudja rávenni hogy iratkozzon be ugyanabba az unalmas nyári táborba, ahol már többször is megfordult? Pánikra semmi ok, van egy remek hírünk az Ön számára!!!
Idén sem maradhat el közkedvelt Gokart Sulink, melynek keretein belül általános iskolás gyerekek vehetnek részt.

Nyári táborok a People Team-mel

Nyári táborok a People Team-mel

A sulinak hetek óta vége. Sokaknak fő a fejük, hogy 7–17 éves csemetéik számára milyen tábor lenne legmegfelelőbb. Hol van meg minden, amit csak kívánhatnak? Milyen lenne a tökéletes tábor?
Természetesen olyan, ahol a gyerekek érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságokat biztosítanak, miközben a srácok a tábor minden pillanatát kiélvezik, ráadásul nem is töltik haszontalanul a táboros heteket.