Jelenlegi hely

Richter Flórián Cirkusz - Állati Extrém 2017

A Richter Flórián Cirkusz ÁLLATI EXTRÉM című előadása egy igazi extrém szórakozás az egész család számára, ahol a tradíció és az új világ találkozik egymással. Magyarország leglátványosabb és legizgalmasabb cirkuszműsora, amit élőben cirkuszunk zenekara kísér Maka Attila vezetésével.

2017. október 19-23. Nyíregyháza- /Bujtosi Park/

Előadásunkban látható lesz többek között:

• Diorios csoport 5 motoros szédült száguldása a 4,5 méteres átmérőjű halálgömbben. A gyengébb idegzetűek hunyják be a szemüket: a száguldás csúcspontján a halálgömb kettéválik!

• Cirkuszunk szuperhőse a Lézerember! Magyarországon először portugál vendégünk vezet be a futurisztikus illúziók elképesztő világába! Egy látványos lézer-show a porondon.

• Lovas nemzet a magyar – Richter Flórián pedig a nemzet lovasa! Vadonatúj holland frízek és arab telivérek a lóidomítás nemzetközi nagymesterének keze alatt! A magyar cirkusztörténet egyetlen Monte-carlói Arany Bohóc díjasa, a magyar cirkuszolimpikon és négylábú sztárjai!

• Kacagás nagy mestere! Joy Costa, a nagy nemzetközi cirkuszok ünnepelt bohóca, egyenesen Olaszországból érkezett, hogy első ízben találkozzék a magyar közönséggel. Életre kelnek egy többgenerációs olasz bohócdinasztia tradíciói modern változatban! Valódi, ízletes olasz humor a porondon!

... és még sok-sok meglepetés!


Előadásnapok: (október 19-23. Nyíregyháza- /Bujtosi Park/)

csütörtök és péntek: 18:00
szombat és vasárnap: 15:00 és 18:00
okt. 23. hétfő: 15:00

Jegyárak és a kedvezmény igénylése:

  • családoknak, 1-25 fő (kék szektor) 4500 Ft helyett 2000 Ft/fő
  • 25 fő felett, csoportos kedvezmény (kék szektor) 1800 Ft/fő
  • kérjük jegyigényét (dátummal és darabszámmal) emailben küldje el számunkra vagy telefonon jelezze a lent megadott elérhetőségeken,  az IMAMI-ra hivatkozva!
  • 2 éves kor alatt ingyenes a belépés

A kedvezményes belépőjegyeket, pénztári nyitva tartás alatt, visszaigazolásunkat követően tudja megvásárolni 9-18 óra között, de legkésőbb előadás kezdése előtt 40 perccel korábban.
Jegypénztárunkban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

A kedvezmény igénylése egyszerű:
• kérjük jegyigényét emailben küldje el számunkra vagy hívjon a megadott telefonszámon!
• 24 órán belül visszaigazoljuk az Ön regisztrációját (voucher), amit kinyomtatva szükséges átadni a jegypénztáros kollégának. Amennyiben visszaigazoló email nem érkezik meg, kérem, keressen telefonon!

Kapcsolattartó: Brezovszki Valéria
E-mail: valeria.brezovszki@outlook.com szervezes@richterfloriancirkusz.hu
Mobil: +36 (70) 772-3202

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!