Jelenlegi hely

MOSHATÓ PELENKABEMUTATÓ

2019. augusztus 24-én kerül megrendezése az I. Nyírségi Mosható Pelenka Bemutató Nap és Kézműves Kiállitás a Váci Mihály Kultúrális Központ 2. emeletén.

2017 tavaszán alakult pár lelkes anyuka találkájából a helyi "Mosis klub", akkoriban még csak havonta voltak a találkozások, azonban mára már kéthetente, de lassacskán hetente találkoznak a környezettudatos szülők és beszélik meg a fontosabb dolgokat. Már a facebookon is lelkesen mutogatják a szebbnél szebb popokat, amik szemet és lelket gyönyörködtetőek. 

A lelkes csapatnak köszönhetően már kölcsönözhető szett is rendelkezésre áll a kiváncsi kiprobálni vágyóknak.

Ha kedvet kaptál gyere el és nézz szét, tapogass és érezd jól magad 2019. augusztus 24-én az I. Nyírségi Mosható Pelenka Bemutató és Kiállitás a Váci Mihály Kultúrális Központ 2. emeletén.
A program 15:00-18:00 látogatható.

Pindzsuné Dr. Tarapcsák Ágnes háziorvos rezidens kerekasztal beszélgetésre vár minden kedves (kétkedő) látogatót -  Mosható pelenka a háziorvos szemével címmel.

A jó hangulatról versenyek, játszósarok és ingyenes Kerekítő foglalkozás gondoskodik.

A délután háziasszonya: @fitmom.orsi

A rendezvény INGYENES!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…, 5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyek végett nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Ugrás az oldal tetejére