Jelenlegi hely

3 babaeszköz, amit ne hagyj otthon, ha túrázni indultok!

A nyári jó időben Ti is szeretnétek felfedezni a természetet, viszont nem tudjátok, hogy vágjatok neki a túrázásnak gyerkőcökkel? Legyen kisebb vagy nagyobb gyermeketek, egy könnyebb túrára nyugodtan elvihetitek magatokkal a család legfiatalabb tagjait is! Mutatjuk, milyen babaeszközöket érdemes magatokkal vinni!

Dd step cipő - a kényelmes felfedezésért!

A kis felfedezők lába még rendkívül érzékeny tud lenni, különösen akkor, ha nem a megfelelő lábbelit viseli egy nagyobb táv megtételekor. Ilyenkor rendkívül jó társ a túrázáshoz a Dd Step cipő, hiszen kifejezetten az érzékeny gyermek lábakra tervezték.

A Dd Step cipő különlegessége az anyagában és a különleges kialakításban rejlik. Ennek köszönhetően a gyermek lába csakis természetes anyagokkal érintkezik a mozgás során, így nem irritálja vagy sebesíti ki azt. Ezen túl a Dd Step cipők 3D varrás technikával készülnek, így biztosítva a maximális kényelmet, valamint ezáltal nem tartalmaznak ragasztót sem.

Babahordozó - kisebb túrázóknak!

A kisebb túrázók még nem tudnak saját lábukon sétálni, így szükségük van valamely szülőre, illetve egy akár babahordozó bérlés útján is beszerezhető hordozóra. Ezt az eszközt a szülő könnyedén fel tudja csatolni vagy kötözni magára, így a baba biztonságban és közel érezheti magát szerettéhez.

A babahordozó bérlés remek lehetőség lehet, ha csupán a nyáron szeretnétek túrázni, ugyanis akár pár hónapra is kibérelhetitek ezt a praktikus eszközt. Bérlés után pedig nincs mi megállítson titeket, hiszen gyermeketeket mindig közel tudhatjátok magatokhoz, viszont a felfedezés öröméről sem kell lemondanotok.

Futóbicikli - örökmozgóknak a könnyedebb túrákhoz!

A futóbicikli minden apró gyermek kedvence lesz, hiszen rendkívül jó móka számukra a szülők sétatempójánál gyorsabban hasítani. Ez a kétkerekű, pedálok nélküli, apró bicikli különösen kisebb korra lett kialakítva, hiszen amellett, hogy élmény rajta a közlekedés, így egy túra során sem fog unatkozni egy örökmozgó apróság, fejleszti is az egyensúlyérzéket, amely remek kihatással lesz további fejlődésére is.

A futóbicikli használata azonban csak olyan túrákra ajánlott, ahol kiépített vagy remekül kijárt túraútvonal található, valamint nincs nagy lejtő vagy épp emelkedő, hiszen ezek veszélyesek lehetnek egy futóbiciklis gyermekre nézve. Ezen túlmenően érdemes először egy játszótéren vagy egy aszfaltos járdán használni a járművet, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot a gyermek számára az eszköz használata.


 

A túrázás egy remek aktív családi program, hiszen nem csupán hasznosan töltitek együtt az időt, de a friss levegőnek köszönhetően az egészségeteknek is egészen biztosan jót fog tenni a nagy séta. Azonban indulás előtt ne felejtsétek otthon a futóbiciklit, a gyermek Dd Step cipőjét és a babahordozó bérlés által kapott hordozót sem!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére