Jelenlegi hely

3 babaeszköz, amit ne hagyj otthon, ha túrázni indultok!

A nyári jó időben Ti is szeretnétek felfedezni a természetet, viszont nem tudjátok, hogy vágjatok neki a túrázásnak gyerkőcökkel? Legyen kisebb vagy nagyobb gyermeketek, egy könnyebb túrára nyugodtan elvihetitek magatokkal a család legfiatalabb tagjait is! Mutatjuk, milyen babaeszközöket érdemes magatokkal vinni!

Dd step cipő - a kényelmes felfedezésért!

A kis felfedezők lába még rendkívül érzékeny tud lenni, különösen akkor, ha nem a megfelelő lábbelit viseli egy nagyobb táv megtételekor. Ilyenkor rendkívül jó társ a túrázáshoz a Dd Step cipő, hiszen kifejezetten az érzékeny gyermek lábakra tervezték.

A Dd Step cipő különlegessége az anyagában és a különleges kialakításban rejlik. Ennek köszönhetően a gyermek lába csakis természetes anyagokkal érintkezik a mozgás során, így nem irritálja vagy sebesíti ki azt. Ezen túl a Dd Step cipők 3D varrás technikával készülnek, így biztosítva a maximális kényelmet, valamint ezáltal nem tartalmaznak ragasztót sem.

Babahordozó - kisebb túrázóknak!

A kisebb túrázók még nem tudnak saját lábukon sétálni, így szükségük van valamely szülőre, illetve egy akár babahordozó bérlés útján is beszerezhető hordozóra. Ezt az eszközt a szülő könnyedén fel tudja csatolni vagy kötözni magára, így a baba biztonságban és közel érezheti magát szerettéhez.

A babahordozó bérlés remek lehetőség lehet, ha csupán a nyáron szeretnétek túrázni, ugyanis akár pár hónapra is kibérelhetitek ezt a praktikus eszközt. Bérlés után pedig nincs mi megállítson titeket, hiszen gyermeketeket mindig közel tudhatjátok magatokhoz, viszont a felfedezés öröméről sem kell lemondanotok.

Futóbicikli - örökmozgóknak a könnyedebb túrákhoz!

A futóbicikli minden apró gyermek kedvence lesz, hiszen rendkívül jó móka számukra a szülők sétatempójánál gyorsabban hasítani. Ez a kétkerekű, pedálok nélküli, apró bicikli különösen kisebb korra lett kialakítva, hiszen amellett, hogy élmény rajta a közlekedés, így egy túra során sem fog unatkozni egy örökmozgó apróság, fejleszti is az egyensúlyérzéket, amely remek kihatással lesz további fejlődésére is.

A futóbicikli használata azonban csak olyan túrákra ajánlott, ahol kiépített vagy remekül kijárt túraútvonal található, valamint nincs nagy lejtő vagy épp emelkedő, hiszen ezek veszélyesek lehetnek egy futóbiciklis gyermekre nézve. Ezen túlmenően érdemes először egy játszótéren vagy egy aszfaltos járdán használni a járművet, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot a gyermek számára az eszköz használata.


 

A túrázás egy remek aktív családi program, hiszen nem csupán hasznosan töltitek együtt az időt, de a friss levegőnek köszönhetően az egészségeteknek is egészen biztosan jót fog tenni a nagy séta. Azonban indulás előtt ne felejtsétek otthon a futóbiciklit, a gyermek Dd Step cipőjét és a babahordozó bérlés által kapott hordozót sem!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére