Jelenlegi hely

3 babaeszköz, amit ne hagyj otthon, ha túrázni indultok!

A nyári jó időben Ti is szeretnétek felfedezni a természetet, viszont nem tudjátok, hogy vágjatok neki a túrázásnak gyerkőcökkel? Legyen kisebb vagy nagyobb gyermeketek, egy könnyebb túrára nyugodtan elvihetitek magatokkal a család legfiatalabb tagjait is! Mutatjuk, milyen babaeszközöket érdemes magatokkal vinni!

Dd step cipő - a kényelmes felfedezésért!

A kis felfedezők lába még rendkívül érzékeny tud lenni, különösen akkor, ha nem a megfelelő lábbelit viseli egy nagyobb táv megtételekor. Ilyenkor rendkívül jó társ a túrázáshoz a Dd Step cipő, hiszen kifejezetten az érzékeny gyermek lábakra tervezték.

A Dd Step cipő különlegessége az anyagában és a különleges kialakításban rejlik. Ennek köszönhetően a gyermek lába csakis természetes anyagokkal érintkezik a mozgás során, így nem irritálja vagy sebesíti ki azt. Ezen túl a Dd Step cipők 3D varrás technikával készülnek, így biztosítva a maximális kényelmet, valamint ezáltal nem tartalmaznak ragasztót sem.

Babahordozó - kisebb túrázóknak!

A kisebb túrázók még nem tudnak saját lábukon sétálni, így szükségük van valamely szülőre, illetve egy akár babahordozó bérlés útján is beszerezhető hordozóra. Ezt az eszközt a szülő könnyedén fel tudja csatolni vagy kötözni magára, így a baba biztonságban és közel érezheti magát szerettéhez.

A babahordozó bérlés remek lehetőség lehet, ha csupán a nyáron szeretnétek túrázni, ugyanis akár pár hónapra is kibérelhetitek ezt a praktikus eszközt. Bérlés után pedig nincs mi megállítson titeket, hiszen gyermeketeket mindig közel tudhatjátok magatokhoz, viszont a felfedezés öröméről sem kell lemondanotok.

Futóbicikli - örökmozgóknak a könnyedebb túrákhoz!

A futóbicikli minden apró gyermek kedvence lesz, hiszen rendkívül jó móka számukra a szülők sétatempójánál gyorsabban hasítani. Ez a kétkerekű, pedálok nélküli, apró bicikli különösen kisebb korra lett kialakítva, hiszen amellett, hogy élmény rajta a közlekedés, így egy túra során sem fog unatkozni egy örökmozgó apróság, fejleszti is az egyensúlyérzéket, amely remek kihatással lesz további fejlődésére is.

A futóbicikli használata azonban csak olyan túrákra ajánlott, ahol kiépített vagy remekül kijárt túraútvonal található, valamint nincs nagy lejtő vagy épp emelkedő, hiszen ezek veszélyesek lehetnek egy futóbiciklis gyermekre nézve. Ezen túlmenően érdemes először egy játszótéren vagy egy aszfaltos járdán használni a járművet, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot a gyermek számára az eszköz használata.


 

A túrázás egy remek aktív családi program, hiszen nem csupán hasznosan töltitek együtt az időt, de a friss levegőnek köszönhetően az egészségeteknek is egészen biztosan jót fog tenni a nagy séta. Azonban indulás előtt ne felejtsétek otthon a futóbiciklit, a gyermek Dd Step cipőjét és a babahordozó bérlés által kapott hordozót sem!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

A Balokány-ligetért Egyesület RAJZVERSENYT hirdet “Méhek, a természet apró csodái” címmel!

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számáraBeküldési határidő: 2023. szeptember 15.Korcsoport: 6-14 év közötti gyerekek
Mi az a neurofeedback tréning és mire jó?

Mi az a neurofeedback tréning és mire jó?

A figyelem, az észlelés, az emlékezet és a gondolkodás, mint kognitív képességeink kihatnak mindenre, amit csinálunk. Legyen az iskolai, munkahelyi vagy sportban való teljesítményünk.  Mint minden más képesség, ez is formálható, fejleszthető.
Ugrás az oldal tetejére