Jelenlegi hely

Kapcsolat - Nyíregyházimami

E-mail: nyiregyhaza@imami.hu 

Telefon: 70/583-6306
 

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk az oldalunkon.

A nyiregyhaza.imami.hu weboldal újult erővel, új szerkesztőkkel igyekszik naprakész információkat és programokat megosztani az oldal látogatóival.

Olvasóink száma bővül, így ez és az a tény, hogy te most itt vagy mutatja azt hogy szükség van egy családoknak szóló weboldalra.

Anyukákként igyekszünk a gyerekekkel kapcsolatban felmerülő igények szerint alakítani az oldalunkat. Tudjuk jól, hogy ez a weboldal sosem lesz „kész”! Mivel mindig új és új ötletek merülnek fel amivel még színesebbé még izgalmasabbá tehetjük az oldalt.

Amit ígérhetünk neked:

  • Mindig friss, aktuális programot találsz oldalunkon, amik közül az egész család talál számára megfelelőt
  • Amennyiben van egy terméked/szolgáltatásod mi azt szívesen hirdetjük, ezzel kapcsolatban tájékozódj a Hirdetési ajánlatainkról
  • Ha észrevételed, kérdésed, ötleted van, írj nekünk az ürlap kitöltésével vagy e-mailben a nyiregyhazimami@gmail.com címen

 

Megtalálsz minket a facebookon : https://www.facebook.com/Ny%C3%ADregyh%C3%A1zimami-150397285056249/ oldalon.

 

Az alábbi Űrlap segítségével kérünk jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszünk minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitottak vagyunk minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

 

 

Szép napot kívánunk!

 

Marianna és Adri

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére