Jelenlegi hely

2020. ÉVI SPORT NAGYRENDEZVÉNYEK NAPTÁRA

Mozdulj Nyiregyháza, Futófesztivál, Bringafesztivál, kerékpárverseny és sok programmal vár mindnekit Nyiregyháza!

Január 20. – Mozdulj Nyíregyháza! elsõ félévi programok (fittesemények: február 18., március 10.) május 31. Részletek: a www.nyiregyhaza.hu oldalon.

Április 18. I. Nyíregyházi Futófesztivál (Kossuth tér)

Április 25. CRAZY 5K Futás (Bujtosi Városliget)

Május 2. I. Nyíregyházi Extreme Trail Stadionverseny (Városi Stadion)

Május 16. III. BRINGA PIKNIK (rajt: Kossuth tér)

Június 6. 10. Michelin Bringafesztivál (Kossuth tér) Biciklis futamok, színes és érdekes közlekedésbiztonsági programok egész nap.

Június 13. IV. Decathlon Élménypróba (Erdei Tornapálya) Számos akadály és izgalmas próbatétel vár az Erdei Tornapályán, melyet leküzdhetsz akár egyénileg, akár csapatban. J

únius 18–21. IX. Hübner Beach Volleyball in the City (Kossuth tér) Amatõr strandröplabdaverseny a belváros szívben. Számos kiegészítõ programmal.

Július 24–26. U19 Világkupa – Nemzetközi Kerékpáros Nagyverseny (Kossuth tér) Junior korcsoportú nemzeti válogatott kerékpáros versenyzõk mérkõznek meg a világkupáért. 170 induló a világ minden tájáról. Belvárost érintõ futamok, egyéni indítások, feledhetetlen élmény a szurkolók számára is.

Augusztus 2. Háztömb körüli Kerékpárverseny (Országzászló tér) UCI 2.2 besorolású kétnapos nemzetközi kerékpárverseny befutója, majd délután gálafutam keretében versenyez 15 ország 26 csapata és a magyar kerékpársport elitje.

Szeptember 5. Csillagfutás (Bujtosi Városliget) Esti futás jótékony céllal a Bujtosi-tó körül.

Szeptember 26. BringaVáros 7.1 Városrészeket összekötõ családi szabadidõs rendezvény színes programokkal a mozgás és a közösségépítés jegyében. Regisztrálj a lakóhelyeden felállított regisztrációs ponton, keresd meg a bringapontokat és gyûjtsd a pecséteket. Tekerjünk együtt a városi kerékpárutakon! Részletek: a www.nyiregyhaza.hu oldalon.

Szeptember 21. – Mozdulj Nyíregyháza! második félévi programjai (fittesemények: okt./nov.) november 29. Részletek: a www.nyiregyhaza.hu oldalon.

Október 3. II. Nyíregyházi Extreme Trail Akadályverseny (Sóstógyógyfürdõ)

November 6–8. RALLY EB ERC Európa-bajnoki és Országos Rally bajnoki futam a Zemplénben, nyíregyházi rajtceremóniával és belvárosi gyorsági szakasszal.

November 21-22. Legend Rally

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére