Jelenlegi hely

Édesanyák Live harmadszor!

57 szakértő és több mint 40 előadás az Édesanyák Facebook csoport szakértőitől az Édesanyákat jelenleg leginkább foglalkoztató témákban. Különleges online programok az édesanyáknak

Könnyű azt mondani, hogy az Édesanyákat jelenleg leginkább foglalkoztató témákban, de ez itt most igaz!

Babatervezés, szülés, kötődő nevelés, altatás, fogzás, dackorszak, játék és fejlődés, babajelbeszéd és gyermekkori tartáshibák, testvérféltékenység, kiskamaszok lázadása, szorongás és munkába való visszatérés, karrier és párkapcsolat... megannyi téma, ami mindannyiunkat érinthet a gyermeknevelés rögös útján.

Az összes előadást ingyen megnézheted előben.

Hogy mikor és hol? III. ÉdesanyákLive Hétvége május 28-30-án, a programokat és előadókat ITT találod!

A szervező

Az Édesanyák Magyarország első, a várandósság, a gyermeknevelés, -gondozás és családi ügyintézés szinte minden szegmensének szakértőit összefogó támogató csoportja. Több mint, 220 szakértő (és egyben gyakorló anya) várja kérdéseiteket a várandósság tervezésétől a gyermeknevelés mindennapjaiig, az egészséges életmódtól a jogi kérdésekig.

ADL - Debrecenimami

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére