Jelenlegi hely

Hogyan rendezzünk felejthetetlen szülinapi zsúrt?

Tippek az emlékezetes születésnapi bulihoz.

A születésnap a legtöbb gyerek számára az egyik legizgalmasabb nap az évben. Izgatottan várják, hogy milyen programokkal, ajándékokkal emlékeznek meg a szülők erről a jeles alkalomról, és nem véletlenül, hiszen ők pedig a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a dologból. Szülőknek és gyerekeknek is könnyen emlékezetes és vidám napot kerekedhet, csak időben el kell kezdeni a felkészülést. Segítséget nyújthat ebben az Alza, ahol egy felejthetetlen buli kellékeit könnyedén beszerezhetjük néhány kattintással. Ovisoknál még főleg csak ezekre a partikellékekre lesz szükség, de kisikolásoknál már egyeztethetünk az ünnepelttel is, így akár tematikus zsúr is lehet, amihez célzottabban kell vásárolni. Nézzük lépésről lépésre, hogyan készüljünk!

Tematikus buli

Ahogy már írtuk, amikor a gyerekek már kicsit nagyobbak, könnyebb a dolgunk a tervezéssel. Nem nagyon szokták túlcifrázni, általában a dinók, robotok, hercegnők és az unikornisok a kedvenc karaktereik, akik minden játékban, minden eseményen főszerepet kapnak, így a zsúron is.

Kiket hívjunk?

Az alsósok korosztályában már bőven akadnak fontos baráti kapcsolatok, így a vendéglista összeállításakor kicsit egyszerűbb lesz a dolgunk, mintha éppen most kezdte volna az ovit a szülinapos. A lényeg, hogy a legfontosabb pajtások ott legyenek, és a létszám még könnyen kezelhető legyen. 15 szaladgáló 6-7éves óriási kihívás egy felnőttnek, ilyen esetben érdemes egy másik szülőt is bevonni.

Játékok

Jó idő esetén egy-két szabadtéri ügyességi játék is belefér, ha a gyerekek szeretik az ilyesmit. Ha viszont inkább a pónik haját fonnák szívesen, akkor csillámporral, csatokkal, gyöngyökkel készüljünk. A legjobb, ha zenés feladatokat találunk ki, de persze az arra nyitott kis nyomozókkal akár kincsvadászatot is játszhatunk. Utóbbihoz előre elkészített feladatok, küldetések szükségesek.

Mi legyen a menü?

Ahány gyerek, annyi ízlés, annyi családi szokás. Mérjük fel előre az igényeket, és eszerint készüljünk, a finomságokkal, próbáljuk a chipseket és cukorkákat kicsit egészségesebb, változatosabb menüre cserélni. Készítsünk kis szendvics katonákat, és semmiképpen se feledkezzünk meg a tortáról!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Tévhitek a gyermekneveléssel kapcsolatban I.

Tévhitek a gyermekneveléssel kapcsolatban I.

Nagyon sok megalapozatlan kijelentés, babona, népi jóslat kering a köztudatban. Ezen tévhitek eloszlatására vállalkozunk a következő néhány cikkben. 
Ugrás az oldal tetejére