Jelenlegi hely

Hogyan rendezzünk felejthetetlen szülinapi zsúrt?

Tippek az emlékezetes születésnapi bulihoz.

A születésnap a legtöbb gyerek számára az egyik legizgalmasabb nap az évben. Izgatottan várják, hogy milyen programokkal, ajándékokkal emlékeznek meg a szülők erről a jeles alkalomról, és nem véletlenül, hiszen ők pedig a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a dologból. Szülőknek és gyerekeknek is könnyen emlékezetes és vidám napot kerekedhet, csak időben el kell kezdeni a felkészülést. Segítséget nyújthat ebben az Alza, ahol egy felejthetetlen buli kellékeit könnyedén beszerezhetjük néhány kattintással. Ovisoknál még főleg csak ezekre a partikellékekre lesz szükség, de kisikolásoknál már egyeztethetünk az ünnepelttel is, így akár tematikus zsúr is lehet, amihez célzottabban kell vásárolni. Nézzük lépésről lépésre, hogyan készüljünk!

Tematikus buli

Ahogy már írtuk, amikor a gyerekek már kicsit nagyobbak, könnyebb a dolgunk a tervezéssel. Nem nagyon szokták túlcifrázni, általában a dinók, robotok, hercegnők és az unikornisok a kedvenc karaktereik, akik minden játékban, minden eseményen főszerepet kapnak, így a zsúron is.

Kiket hívjunk?

Az alsósok korosztályában már bőven akadnak fontos baráti kapcsolatok, így a vendéglista összeállításakor kicsit egyszerűbb lesz a dolgunk, mintha éppen most kezdte volna az ovit a szülinapos. A lényeg, hogy a legfontosabb pajtások ott legyenek, és a létszám még könnyen kezelhető legyen. 15 szaladgáló 6-7éves óriási kihívás egy felnőttnek, ilyen esetben érdemes egy másik szülőt is bevonni.

Játékok

Jó idő esetén egy-két szabadtéri ügyességi játék is belefér, ha a gyerekek szeretik az ilyesmit. Ha viszont inkább a pónik haját fonnák szívesen, akkor csillámporral, csatokkal, gyöngyökkel készüljünk. A legjobb, ha zenés feladatokat találunk ki, de persze az arra nyitott kis nyomozókkal akár kincsvadászatot is játszhatunk. Utóbbihoz előre elkészített feladatok, küldetések szükségesek.

Mi legyen a menü?

Ahány gyerek, annyi ízlés, annyi családi szokás. Mérjük fel előre az igényeket, és eszerint készüljünk, a finomságokkal, próbáljuk a chipseket és cukorkákat kicsit egészségesebb, változatosabb menüre cserélni. Készítsünk kis szendvics katonákat, és semmiképpen se feledkezzünk meg a tortáról!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Forever: enyhülés égésre, csípésre, horzsolásra...

Forever Aloe First: enyhülés égésre, csípésre, horzsolásra, torokfájásra...

Akár tél van, akár nyár, a hűtőszekrényünkből nem hiányozhat az AloeFirst (ejstd: "förszt"), ami az egyik kedvenc termékem, mert sokféle kellemetlen problémára nyújt gyors segítséget.
Karácsonyi gyors és mutatós házi készítésű ajándékok az utolsó pillanatra

Karácsonyi gyors és mutatós házi készítésű ajándékok az utolsó pillanatra

Van, ami mindig az utolsó percben jut az eszünkbe és már a költségkeretünk sem túl nagy! Van jónéhány mutatós, olcsóbb és kevésbé olcsóbb ötletünk váratlan ajándékozási pillanatokra és  gasztrománoknak.
Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ugrás az oldal tetejére