Jelenlegi hely

Hogyan rendezzünk felejthetetlen szülinapi zsúrt?

Tippek az emlékezetes születésnapi bulihoz.

A születésnap a legtöbb gyerek számára az egyik legizgalmasabb nap az évben. Izgatottan várják, hogy milyen programokkal, ajándékokkal emlékeznek meg a szülők erről a jeles alkalomról, és nem véletlenül, hiszen ők pedig a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a dologból. Szülőknek és gyerekeknek is könnyen emlékezetes és vidám napot kerekedhet, csak időben el kell kezdeni a felkészülést. Segítséget nyújthat ebben az Alza, ahol egy felejthetetlen buli kellékeit könnyedén beszerezhetjük néhány kattintással. Ovisoknál még főleg csak ezekre a partikellékekre lesz szükség, de kisikolásoknál már egyeztethetünk az ünnepelttel is, így akár tematikus zsúr is lehet, amihez célzottabban kell vásárolni. Nézzük lépésről lépésre, hogyan készüljünk!

Tematikus buli

Ahogy már írtuk, amikor a gyerekek már kicsit nagyobbak, könnyebb a dolgunk a tervezéssel. Nem nagyon szokták túlcifrázni, általában a dinók, robotok, hercegnők és az unikornisok a kedvenc karaktereik, akik minden játékban, minden eseményen főszerepet kapnak, így a zsúron is.

Kiket hívjunk?

Az alsósok korosztályában már bőven akadnak fontos baráti kapcsolatok, így a vendéglista összeállításakor kicsit egyszerűbb lesz a dolgunk, mintha éppen most kezdte volna az ovit a szülinapos. A lényeg, hogy a legfontosabb pajtások ott legyenek, és a létszám még könnyen kezelhető legyen. 15 szaladgáló 6-7éves óriási kihívás egy felnőttnek, ilyen esetben érdemes egy másik szülőt is bevonni.

Játékok

Jó idő esetén egy-két szabadtéri ügyességi játék is belefér, ha a gyerekek szeretik az ilyesmit. Ha viszont inkább a pónik haját fonnák szívesen, akkor csillámporral, csatokkal, gyöngyökkel készüljünk. A legjobb, ha zenés feladatokat találunk ki, de persze az arra nyitott kis nyomozókkal akár kincsvadászatot is játszhatunk. Utóbbihoz előre elkészített feladatok, küldetések szükségesek.

Mi legyen a menü?

Ahány gyerek, annyi ízlés, annyi családi szokás. Mérjük fel előre az igényeket, és eszerint készüljünk, a finomságokkal, próbáljuk a chipseket és cukorkákat kicsit egészségesebb, változatosabb menüre cserélni. Készítsünk kis szendvics katonákat, és semmiképpen se feledkezzünk meg a tortáról!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére