Jelenlegi hely

Hogyan rendezzünk felejthetetlen szülinapi zsúrt?

Tippek az emlékezetes születésnapi bulihoz.

A születésnap a legtöbb gyerek számára az egyik legizgalmasabb nap az évben. Izgatottan várják, hogy milyen programokkal, ajándékokkal emlékeznek meg a szülők erről a jeles alkalomról, és nem véletlenül, hiszen ők pedig a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a dologból. Szülőknek és gyerekeknek is könnyen emlékezetes és vidám napot kerekedhet, csak időben el kell kezdeni a felkészülést. Segítséget nyújthat ebben az Alza, ahol egy felejthetetlen buli kellékeit könnyedén beszerezhetjük néhány kattintással. Ovisoknál még főleg csak ezekre a partikellékekre lesz szükség, de kisikolásoknál már egyeztethetünk az ünnepelttel is, így akár tematikus zsúr is lehet, amihez célzottabban kell vásárolni. Nézzük lépésről lépésre, hogyan készüljünk!

Tematikus buli

Ahogy már írtuk, amikor a gyerekek már kicsit nagyobbak, könnyebb a dolgunk a tervezéssel. Nem nagyon szokták túlcifrázni, általában a dinók, robotok, hercegnők és az unikornisok a kedvenc karaktereik, akik minden játékban, minden eseményen főszerepet kapnak, így a zsúron is.

Kiket hívjunk?

Az alsósok korosztályában már bőven akadnak fontos baráti kapcsolatok, így a vendéglista összeállításakor kicsit egyszerűbb lesz a dolgunk, mintha éppen most kezdte volna az ovit a szülinapos. A lényeg, hogy a legfontosabb pajtások ott legyenek, és a létszám még könnyen kezelhető legyen. 15 szaladgáló 6-7éves óriási kihívás egy felnőttnek, ilyen esetben érdemes egy másik szülőt is bevonni.

Játékok

Jó idő esetén egy-két szabadtéri ügyességi játék is belefér, ha a gyerekek szeretik az ilyesmit. Ha viszont inkább a pónik haját fonnák szívesen, akkor csillámporral, csatokkal, gyöngyökkel készüljünk. A legjobb, ha zenés feladatokat találunk ki, de persze az arra nyitott kis nyomozókkal akár kincsvadászatot is játszhatunk. Utóbbihoz előre elkészített feladatok, küldetések szükségesek.

Mi legyen a menü?

Ahány gyerek, annyi ízlés, annyi családi szokás. Mérjük fel előre az igényeket, és eszerint készüljünk, a finomságokkal, próbáljuk a chipseket és cukorkákat kicsit egészségesebb, változatosabb menüre cserélni. Készítsünk kis szendvics katonákat, és semmiképpen se feledkezzünk meg a tortáról!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére