Jelenlegi hely

Munkanap-áthelyezés - December 14-e helyett december 27-e lesz munkanap a Jósa András Oktatókórházban

A karácsonyi ünnepek munkaszüneti időszaka, a pénteki pihenőnappal és a rákövetkező hétvégével együtt, idén 6 naposra nyúlik.

Annak érdekében, hogy a betegek teljes körű ellátása az ünnepi időszakban is csak a lehető legrövidebb ideig szüneteljen, a Jósa András Oktatókórházban főigazgatói utasítás született arra vonatkozóan, hogy az eredetileg december 14-re meghirdetett munkanap helyett december 27-ét tekintik munkanapnak.

Ennek megfelelően december 14-én a kórház fekvőbeteg-ellátó osztályain és szakrendelésein munkaszüneti nap lesz, ügyeleti ellátással, december 27-én pedig mind a járó-, mind a fekvőbeteg-ellátásban munkanapot szerveznek.

Kivételt képeznek az alábbi ellátások, ahol december 14-én fogadják a már előjegyzett betegeket (december 27-én pedig ezeken a rendeléseken nem lesz ellátás):

- Neurológiai szakrendelés
- Angiológiai szakrendelés
- Foglalkozás-egészségügyi Szolgálat
- Az Onkoradiológiai Osztály Sugárterápiás részlege
- Megyei-Városi Tüdőgondozó Intézet
- Asztma szakrendelés
- Reumatológiai szakrendelések
- Fizioterápiás szakrendelések
- Szülészet-Nőgyógyászati Osztály DEXA szakrendelés

December 14-én délelőtt a Patológiai Osztályon halotti ügyintézés lesz, a hozzátartozók és a temetkezési vállalkozók részére.

A munkanap-áthelyezés miatt december 14-én a Központi Laboratórium nem fogad vérvételre betegeket, de december 27-én igen.

Mindezen intézkedések elsősorban a betegek érdekeit szolgálják, mert így tudnak biztonsággal teljes körű szolgáltatást nyújtani az ünnepek alatt is.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 74. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

Hogyan ünnepeljük a Márton napot gyerekekkel?

A Márton nap rengeteg, izgalmas, közös program lehetőséget ígér a családoknak. Összegyűjtöttük a legjobbakat, melyeket a kicsik is élvezni fognak. Vannak kimozdulósak és együtt, otthon kuckózósak egyaránt. Lássuk!
Ugrás az oldal tetejére