Jelenlegi hely

Munkanap-áthelyezés - December 14-e helyett december 27-e lesz munkanap a Jósa András Oktatókórházban

A karácsonyi ünnepek munkaszüneti időszaka, a pénteki pihenőnappal és a rákövetkező hétvégével együtt, idén 6 naposra nyúlik.

Annak érdekében, hogy a betegek teljes körű ellátása az ünnepi időszakban is csak a lehető legrövidebb ideig szüneteljen, a Jósa András Oktatókórházban főigazgatói utasítás született arra vonatkozóan, hogy az eredetileg december 14-re meghirdetett munkanap helyett december 27-ét tekintik munkanapnak.

Ennek megfelelően december 14-én a kórház fekvőbeteg-ellátó osztályain és szakrendelésein munkaszüneti nap lesz, ügyeleti ellátással, december 27-én pedig mind a járó-, mind a fekvőbeteg-ellátásban munkanapot szerveznek.

Kivételt képeznek az alábbi ellátások, ahol december 14-én fogadják a már előjegyzett betegeket (december 27-én pedig ezeken a rendeléseken nem lesz ellátás):

- Neurológiai szakrendelés
- Angiológiai szakrendelés
- Foglalkozás-egészségügyi Szolgálat
- Az Onkoradiológiai Osztály Sugárterápiás részlege
- Megyei-Városi Tüdőgondozó Intézet
- Asztma szakrendelés
- Reumatológiai szakrendelések
- Fizioterápiás szakrendelések
- Szülészet-Nőgyógyászati Osztály DEXA szakrendelés

December 14-én délelőtt a Patológiai Osztályon halotti ügyintézés lesz, a hozzátartozók és a temetkezési vállalkozók részére.

A munkanap-áthelyezés miatt december 14-én a Központi Laboratórium nem fogad vérvételre betegeket, de december 27-én igen.

Mindezen intézkedések elsősorban a betegek érdekeit szolgálják, mert így tudnak biztonsággal teljes körű szolgáltatást nyújtani az ünnepek alatt is.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!
Ugrás az oldal tetejére