Jelenlegi hely

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

A nagysikerű, a várandósság időszakát segítő PregHello után már elérhető a kisgyerekekre fókuszáló BabyHello mobilalkalmazás is.

Az applikáció a gyermekek első két évével kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, információkat. Az ingyenes applikáció már elérhető Androidon és iOS-en. Magyarországon jelenleg nem érhető el olyan tudástár, amely egy helyen gyűjti
össze a gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez szükséges ismereteket, sőt a szülők gyakran egymásnak ellentmondó állításokkal, tanácsokkal találkozhatnak a magyar nyelvű weboldalakon. Erre kínál megoldást a BabyHello applikáció, amely a kisbabák első két évében felmerülő kérdésekre nyújt a hazai viszonylatokra specializálódott szakmai válaszokat és közérthető információkat.

Az applikációban magyar egészségügyi szakértők osztják meg tudásukat a szülést követő testi és lelki változásokról, a szülővé válás folyamatáról és a kötődés kialakulásáról. Ismertetik, hogyan fejlődnek hónapról hónapra a kisbabák, illetve
milyen tulajdonságokra, képességekre tesznek szert az adott életkorban. Az alkalmazás tudástárában olyan témákról is olvashatnak a felhasználók, mint a babápolás, a szülés után bekövetkezett testi változások, a cumizás és ujjszopás
kérdésköre, a fogzás, vagy épp a babák évszakok szerinti öltöztetése.

Mindemellett az applikáción 400 fejlődést segítő játékötlet közül válogathatnak a szülők. A BabyHello tartalmai a magyarországi viszonylatokra épülnek, például adminisztrálhatók a szükséges orvosi vizsgálatok és naplózhatók a kötelező oltások. „Várandósságom alatt, majd kisgyermekes szülőként is szembesültem azzal, hogy mennyire nehéz rátalálni azokra a szakmailag is hiteles információkra, amelyek a leendő vagy kisgyerekes szülők minden felmerülő kérdésére, aggodalmára megnyugtató választ adnak.

Ennek a hiánynak az orvosolására indítottuk el 2020- ban a PregHello alkalmazást, amit azóta több, mint 250 ezren töltöttek le. Hatalmas öröm számunkra, hogy ilyen sok szülőnek könnyíthettük meg az információszerzését, és hogy a BabyHello applikációval egy teljesen új szülői kört támogathatunk a gyereknevelésben” – mondta el Németh Nóra, a PregHello és a BabyHello alkalmazások ötletgazdája és tulajdonosa. A tudástár mellett személyesebb funkciók is találhatók az alkalmazásban. A Napló funkcióval a szülők például a legszebb pillanatokat őrizhetik meg fényképek és rövid bejegyzések formájában, amelyeket később akár pdf formátuman ki is exportálhatnak.

A 2022-ben az Év Applikációjának választott PregHello és a frissen bejelentett BabyHello applikációk egyaránt elérhetőek Androidon és iOS-en. A BabyHelloval kapcsolatos további információért látogasson el az alkalmazás hivatalos weboldalára.

Forrás: ACG Agency


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!
Ugrás az oldal tetejére