Jelenlegi hely

Családi Iránytű Klub 5. - Játékalapú gyermeknevelés a Plukkido Módszerével

Időpont: 2021. február 22., 18.00
Helyszín: online esemény

A Móra Kiadó eseménye

A gyerekek már egész pici koruktól boldogan segítenek. Ezt az egyszerű felismerést felhasználva pedig csodákra lehetünk együtt képesek. Igen, még akár a földön fetrengős, toporzékolós, hangosan bömbölős hisztizések alkalmával is. Hogy ez egyfajta varázslat-e? Van benne az is. De leginkább következetesség, játékosság, figyelem, és rengeteg szeretet.

Az 5 éve alatt közel 5000 család mindennapjaiban bizonyított Plukkidó-módszert Táncsics Judit és Tóth-Farkas Renáta, a módszertan szakértői, maguk is gyakorló, többgyermekes édesanyák mutatják be egy interaktív beszélgetésen.

Szeretettel várjuk bölcsődések, óvodások szüleit, kisgyermeknevelőket és óvodapedagógusokat is eseményünkre kérdéseikkel, melyre az előadók örömmel válaszolnak.

Az eseményen való részvétel ingyenes. Helyszíne a Móra Kiadó FB oldala.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Sztrájktól az állami derék-méret felmérésig... világkörüli csatangolásunkban a Nemzetközi Nőnap szokásait néztük meg, ki hogyan ünnepli. Még ebben a több mint száz éve egységesnek tűnő ünnepben is hatalmas eltérések vannak világszerte.
Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

A Nemzetközi nőnap! Ugyan máig sokan azzal próbálnak kivonulni a Nőnapi nemzetközi virágosítási kampányból, hogy kommunista ünnep, de messze áll ettől az érvtől az igazság. Több köze van hozzá sztrájkoknak, választási jognak és a mimózának, mint eredetének a kommunistákhoz.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokban.
Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Ugrás az oldal tetejére