Jelenlegi hely

Nő a vállalkozásod! - Ingyenes webinárium és workshop

Ingyenes, online előadásokat és workshopot szervezünk vállalkozó édesanyáknak. Kezdő vállalkozások kihívásaira keresünk megoldást és segítünk megteremteni az egyensúlyt a munka és család között, keressük a választ, hogyan legyünk sikeres és boldog vállalkozónők. 

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs gombra kattintással elfogadod az adatkezelési tájékoztatót. 

Programok:

9.00: Valóban mindent egyedül kell csinálnod?

Kiss-Márton Adrienn - HR szakember, VA mentor előadása

Női vállalkozóként könnyen egyedül érezhetjük magunkat a vállalkozásunk sokrétű feladataival. Adott esetben a gyeplőt is nehezebben adjuk ki a kezünkből, és a delegálást is nehezebben kezdjük el. Így sokszor látom, hogy a növekedésre, fejlődésre nem marad energia. 

Előadásomban szeretném megismertetni a lehetőségeket, hogy már akár az indulásnál is tisztában legyél vele, hogy nem vagy egyedül. Milyen lehetőségeid vannak a segítségkérésre, alkalmazottban vagy szerződött partnerben gondolkodj, melyiknél mire érdemes figyelni. Mikor melyik a jó választás? HR szakemberként fontosnak tartom a lelki és testi egészség egyensúlyban tartását, akárcsak a munka-magánélet balanszírozását. 

Pár szó Adriennről

Kiss-Márton Adrienn HR szakember, virtuális asszisztens mentor, a Virtuális Asszisztensek Magyarországon Egyesület elnöke, mindemellett feleség, anya.

Több mint 20 éve HR szakemberként dolgozom, mellett párhuzamosan, már közel 10 éve virtuális asszisztensként is működöm 2012-ben visszaköltözve vidékre, továbbra is budapesti, sőt nemzetközi ügyfelek munkáit segítettem. 2016-ban egy angliai ügyfelem döbbentett rá, hogy a virtuáis asszisztencia ott már egy jól működő, népszerű szolgáltatás. 2017 tavaszán megírtam a VA definícióját, mely először csak a blogomon volt olvasható, majd a wikipedia virtuális asszisztens szócikke is átvett belőle részleteket.

A virtuális asszisztens, egy gyűjtő fogalom, amit azokra a magasan képzett szakemberekre használunk, akik virtuálisan, a távolból segítenek egy-egy vállalkozásnak (vagy akár egyszerre többnek is), támogatják annak működését.

A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek, tapasztalatuknak, érdeklődési körüknek megfelelően. Hazánkban virtuális asszisztens néven futnak azok a vállalkozások, akik virtuális adminisztrációs asszisztencia szolgáltatásokat látnak el.

De ebben a virtuális asszisztens gyűjtőfogalomban, azért ennél jóval több van.

Ide sorolhatjuk például a virtuális marketing asszisztenseket, a virtuális szövegíró (tartalom készítő) asszisztenseket, stb. Vagyis a virtuális asszisztens nem feltétlenül, s nem minden esetben egyenlő egy ‘virtuális titkárnővel’.

forrás

2017-ben elindítottam a VAM fb csoportot, majd 2017. a VAM keres-kínál csoportot, aminek célja, hogy a kereslet és kínálat könnyebben egymásra találjon. 2021-ben pedig megalakítottuk a Virtuális Asszisztensek Magyarországon Egyesületet, melynek célja a hazai virtuális asszisztensek segítése, a virtuális asszisztencia népszerűsítése. 

Mióta dolgozom, az foglalkoztat, hogyan tudom a lehető legmegfelelőbb szakembereket összekötni a munkaerőt kereső cégekkel. Hogyan tudom felmérni az igényeket, és hogyan tudom rávenni mindkét oldalt, hogy igényeik mentén találják meg a megfelelő utat.

Adrienn hitvallása, hogy együtt lehet, hogy lassabban, de sokkal messzebbre jutunk. Ezért is hisz a sikeres együttműködések erejében. 

A regisztrációs gombra kattintással elfogadod az adatkezelési tájékoztatót. 

10.00 A nőiség, mint üzleti előny - öröm és ambíció összehangolása női vállalkozóként

Smith Andi - Life Coach és Szemléletmód Mentor előadása

Karrier, vállalkozás és pénzügyi kérdésekben hajlamosak vagyunk a női létünkről és annak velejáróiról hátrányként gondolkodni.

Ez nem csoda, hiszen a társadalomtörténet időszámításában az a fogalom, hogy női vállalkozó, esetleg “sikeres nő” relatíve újnak számítanak. Az üzleti élet legtöbbünk fejében egy kompetetív, férfias közeg, ahol férfiak férfiakkal, nők férfiakkal, anyák a gyermektelen nőkkel, és mindenki mindenkivel versengenek.

Ezzel az előadással azt célom elérni, hogy:

  1. Megtanuljunk előnyként tekinteni azon kiaknázatlan erőforrásainkra, melyekről eddig hajlamosak voltunk hátrányként gondolkodni 
  2. Gyakorlatias eszközöket tanítsak, amelyek segítenek a nőiségünket teljes megélése közben - az összes általunk elvállalt szereppel együtt -, önazonos, örömteli és sikeres vállalkozásokat működtetni.

A regisztrációs gombra kattintással elfogadod az adatkezelési tájékoztatót. 

11.00 “A varázspapír”

Smith Andi - Life Coach és Szemléletmód Mentor - workshop

"Nagyjából 9 éves korom óta naplózom. Mindig megdöbbentő érzés volt évek múltán szembesülni azzal, mennyi minden valóra vált mindabból, ami egykor csak betűkké formált titkos vágy és kívánság - vagy akár sötét félelem volt. De hosszú időmbe és sok-sok tanulásba került megértenem a gondolatok, papírra vetett betűk és a tapintható valóság hajlíthatósága közötti összefüggéseket.

Hiába a mindannyiunk számára elcsépelt klisé a gondolat teremtőerejéről - ez így önmagában hosszú időre leállíthatja a haladásunkat, mert a fizikai világban a hatást nem varázsigék, hanem a tetteink okozzák (ill. a cselekvés hiànya).

Ha hamarabb tudtam volna, amit most tudok, minden, ami évek alatt vált betűből valósággá, inkább hónapokba, hetekbe vagy napokba telt volna.

Ha hamarabb tudtam volna, nem állok meg annyiszor. Nem torpanok meg. Nem agyalok túl, nem halogatok, nem próbálok “jelekből” olvasgatni jövőt és miérteket - hanem tudtam volna, hogy a jelentés az, amit ÉN TULAJDONÍTOK neki, eredmény pedig abból lesz, ami mögé a megfelelő cselekvést megfelelő ideig és hatással odateszem.

De távol álljon tőlem, hogy múlton meg “mi lett volna hákon” keseregjek - a lényeg, hogy most már tudom.

Hogy most úgy haladok, mint egy rakéta. Vagyis inkább úgy, ahogy én akarok.

Hogy amit kitalálok, azt leírom egy papírra, és innentől már nagyjából a valóság részeként könyvelhetem el, mert tudom, hogy csak kellő tett és idő kérdése, márpedig mindkettőt én uralom. Magamra pedig mindig, mindenben számíthatok.

A lényeg, hogy most már tudom, hogy annak, aki ismeri az elméjét és tudja használni: MINDEN PAPÍR VARÁZSPAPÍR.

Ezen a workshopon neked is lépésről lépésre megmutatom, mitől lesz minden papír varázspapír."

A regisztrációs gombra kattintással elfogadod az adatkezelési tájékoztatót. 

Ismerd meg Andit!

Smith Andi vagyok, a The Life Coach School által tanúsítványt szerzett coach és szemléletmód mentor, emellett egy angol férfi felesége és két gyermek anyukája. 

Rettentően vágytam anyának lenni, mégis nehézségekkel teli időszak volt nekem az első néhány kisgyermekes év, mert teljesen újra kellett építenem önmagam, és új megoldásokat kellett találnom arra, hogy óriási velem született szabadságvágyamat ebben az új helyzetben is ki tudjam elégíteni. Mindezt tovább nehezítette, hogy a férjem kiszámíthatatlan szabadúszó bevétele nem fedezte biztonságos módon családunk szükségleteit és igényeit, ezért a hosszú évek óta halogatott karrier kérdés egyszercsak rendkívül sürgetővé vált. Amikor elkezdtem a nehézségeimre csapás helyett áldásként tekinteni és személyes felelősséget vállalni önmagam és a családom boldogulásáért, szinte varázscsapásra megjelent az ösvény a lában alatt. Ezen lépkedve találtam rá mentorom, Brooke Castillo világhírű iskolájára és elképesztő hatású módszereire, melyek segítségével 2 éven belül virágzó vállalkozást építettem fel, és mind anyaként, mind pedig nőként szabadabbnak és kiteljesedettebbnek érzem magam, mint valaha. 

Ma már az elsajátított eszközeimmel hozzám hasonlóan szabadlelkű nők százait segítem, akik megunták az egy helyben toporgást, és úgy érzik, készen állnak végre TÉNYLEG ÉLNI.


A program a Kaposvárimami Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósul meg.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére