Jelenlegi hely

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!

Túl az első iskolai órákon, visszazökkenve a néha megnyugtatóan egyforma munkahelyi napokba, még mindig eszünkbe jutnak a gyerekek napközben. Vajon jókedvük van-e? Talán most uzsonnáznak? Vajon megette az ebédet? Este pedig rossz kedvvel szembesülünk vele, ha nem volt olyan jó napja.

De mi is tehetünk egy kicsit érte, hogy jó napjuk legyen a gyerekeknek és tanáraiknak is. Elég ha kinyomtatod nekik és kiteszitek az osztályterembe ajándékunkat!

A képre kattintva töltheted le a képet.

A képre kattintva töltheted le a képet.

Ingyenesen letölthető pozitív, megerősítő gondolatokat és vidám grafikákat tartalmazó "osztályszabályaink" segítenek a nehézségeken, holtpontokon való túllendülésen.

Kitartást, sok-sok kalandot, jót kívánunk a 2021/2022-es tanévre!

Az Imamik csapata

 

Grafika, szöveg: ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére