Jelenlegi hely

Óvodai és alsó tagozatos nyílt nap a Debreceni Nemzetközi Iskolában

Időpont: 2022. november 26., szombat, 9.00
Helyszín:  Debreceni Nemzetközi Iskola (4002 Debrecen, Heltai Gáspár u. 1.)

 

Nyílt nap óvódai és alsó tagozatos gyermekek és családjaik számára a Debreceni Nemzetközi Iskolában 2022. november 26-án, 9.00 órától.

Találkozzon tanárainkkal és diákjainkkal, ismerje meg gyönyörű iskolánkat a Nagyerdő szívében és fedezze fel az iskolánk tanítási és tanulási módszereit a nyílt órákon.

Programok

Ez az esemény első kézből nyújt betekintést az ISD oktatási megközelítéseibe, tanulási programjaiba és gyönyörű épületébe. Tanáraink által vezetett mini workshopot kínálunk a gyerekeknek és szüleiknek, több szabad időpontban. A szülőknek lehetőségük lesz arra is, hogy találkozzanak az iskola vezetőivel, pedagógusaival.

OVISOKNAK

Az óvodás korú gyermekek számára egy “Stay & Play” – óvodai közös játékot terveztünk. Erre a foglalkozásra a 3-5 éves gyermekeket és szüleiket várjuk. A kicsik felfedezhetik innovatív tanulási környezetünket, miközben a szülők a pedagógusokkal tudnak beszélgetni! Ez a foglalkozás 10 fő számára elérhető.

ALSÓ TAGOZATOSOKNAK

A 6-11 éves korú gyermekeket és szüleiket pedig a “Stay & Explore” – bemutató órára várjuk. Ezeken a foglalkozásokon legfeljebb 20 gyermek vehet részt, egy-egy csoportban 10 gyermek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nyílt órákra korlátozott számú hely áll rendelkezésre, ezért fontos, hogy mielőbb regisztráljon.

Regisztráció az ISD honlapján ITT!

>>>Az óvodai foglalkozás érdekel? Klikkelj az „Early Years Programme”-ra! 

>>>Az alsó tagozatos nyílt órára jelentkeznél? Klikkelj a „Primary Years Programme (PYP)”-ra!

Az esemény előtt egy emlékeztető levelet küld az iskola a megadott e-mail címre.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Forever: enyhülés égésre, csípésre, horzsolásra...

Forever Aloe First: enyhülés égésre, csípésre, horzsolásra, torokfájásra...

Akár tél van, akár nyár, a hűtőszekrényünkből nem hiányozhat az AloeFirst (ejstd: "förszt"), ami az egyik kedvenc termékem, mert sokféle kellemetlen problémára nyújt gyors segítséget.
Karácsonyi gyors és mutatós házi készítésű ajándékok az utolsó pillanatra

Karácsonyi gyors és mutatós házi készítésű ajándékok az utolsó pillanatra

Van, ami mindig az utolsó percben jut az eszünkbe és már a költségkeretünk sem túl nagy! Van jónéhány mutatós, olcsóbb és kevésbé olcsóbb ötletünk váratlan ajándékozási pillanatokra és  gasztrománoknak.
Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ugrás az oldal tetejére