Jelenlegi hely

Gyermeknapon a mackók is wellnesezni mennek!

„Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között ingyenes plüss tisztító akciót szervez a Bubbles önkiszolgáló mosoda hálózat.

Az akció egyben egy gyermeknapi jótékonysági felhívás, hiszen minden elhozott kedvenc után 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország részére felajánlanak. 

Sokan nem szívesen gondolunk bele, hogy gyermekünk kedvenc plüssei mennyi piszkot rejtenek. Az egy dolog, hogy szívják a port és gyorsan koszolódnak, de a bennük élő atkák akár allergiát is okozhatnak. A gyerekek márpedig imádják ezeket a kis szőrmókokat. Velük alszanak, játszanak, gyakran még szájukba is veszik kedvenceiket. Éppen ezért érdemes időről-időre alaposan megtisztítani kedvenc mackójukat, és kiiktatni ezt a bacilusforrást. 

Gyermeknapi ingyenes plüsstisztítás a Bubblesnél! 

A közeledő gyereknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg kedvenc plüsseitek mérettől és mennyiségtől függetlenül.

2019. május 26-án 10 és 17 óra között az összes önkiszolgáló Bubbles mosodában fél óránként mackómosó programokat indítanak, melynek keretében térítésmentesen tisztulhatnak és száradhatnak a kedvenc szőrmókok. A mackók gördülékeny wellnesse érdekében, minden üzletben Bubbles hostessek segítenek. 

BUDAPESTEN 25, VIDÉKEN 14 HELYSZÍNEN
BUBBLES ÜZLETEK LISTÁJA ITT ›› 

Mackówellnes a gyermekek boldogságáért

A Bubbles által kezdeményezett akció keretében, nemcsak a gyerkőc kedvenc plüssei lesznek makulátlanul tiszták, de míg mackóitok tisztulnak, addig ti minden egyes plüssel a nehéz sorsú gyermekeken segítetek. Hogyan is? 

Sajnos nem minden gyermek él jólétben, biztonságban, egészséges környezetben. Az UNICEF Magyarország a veszélyben lévő gyermekekért küzd, és kiemelten foglalkozik a legszegényebb és leghátrányosabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésével és életkörülményeik javításával. 

A Bubbles minden kimosott plüss után 100 Ft-ot ajánl fel az UNICEF Magyarország számára, támogatva ezzel a gyerekjogi szervezetet és annak tevékenységét. 

Hozd el Te is mackód egy jó ügy érdekében!

További információ az akcióról itt és itt

- Budapestimami -